22/6-2024 𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝𝐯æ𝐬𝐞𝐧𝐞𝐭 𝐢 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐇𝐨𝐫𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐒𝐯ø𝐦𝐦𝐞𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧
Foto og Tekst Rs-Pressefotos
Lørdag morgen var der lidt action foran Svømmehallen i Horsens, da Sydøstjyllands brandvæsen dukkede op med 2 brandbiler og 2 indsatslederbiler. Der var sket et mindre udslip i svømmehallens teknikrum, og de havde brug for en hjælpende hånd. Heldigvis var det ikke noget voldsomt, så svømmehallen forblev åben for offentligheden, mens personalet og brandvæsenet arbejdede sammen om at løse situationen.
De mange blå blink og brandfolkene i aktion tiltrak selvfølgelig en del opmærksomhed, især fra de nysgerrige børn, der fulgte med i begivenhederne. Det er altid spændende at se brandvæsenet i aktion, selvom det heldigvis ikke var noget alvorligt denne gang.
Alt i alt endte det med en god og effektiv håndtering af situationen, og svømmehallen kunne fortsætte sin normale drift