30/01-21 Stor demostration i Aarhus

Lørdag aften er Østjyllands Politi tilstede til en stor demostration i Aarhus som startet på Rådhuspladsen i Aarhus kl. 18.30.

Demostranternes rute lyder følgende: Rådhuspladsen og går via Frederiks Alle, Horsensgade, Ingerslevs Boulevard, MP Bruuns Gade, Banegårdspladsen, Fredensgade, Sønder Alle, Dynkarken, Europaplads, Skolebakken, Kystvejen, Nørreport, Nørre Alle, Vesterbro Torv, og slutter i Mølleparken

Østjyllands politi oplyser i en pressemeddelse at, demonstrationen i Aarhus atter er begyndt og forløber i god ro og orden, dog har der været nogle få af deltagerne som har kastet med kanonslag.

Politiet oplyser at demonstrationen holdte en kort pause foran politigården, da der blev fyret flere kanonslag af.

Arrangøren af demonstrationen har oplyst til de øvrige deltagere, at demonstrationen vil blive opløst, hvis man fortsætter med at kaste kanonslag.


En 34-årig mand blev sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og i løbet af demonstrationen blev tre personer sigtet; en for besiddelse af kanonslag, en for besiddelse af bomberør og en for besiddelse af en mindre mængde hash.

Efter demonstrationen blev en 20-årig kvinde anholdt for forsøg på vold mod tjenestemand, da hun var i færd med at kaste en sten efter politiet.

Ellers endte Demostrationen  relativt fredeligt.

udtaler Østjyllands politi i en pressemeddelse

Leave comment