07/09-23 – 34-årig mand sigtet for drabsforsøg i forbindelse med knivstikkeri, Horsens
Fotos: freelancefotografer.dk 
 
 

Politiet efterforsker mistænkeligt forhold ved Rædersgade og Allegade i Horsens.


En aften med øget politiaktivitet

Den 7. september blev der rapporteret om en hændelse ved Svanes Torv, der førte til en intens politiaktivitet i området omkring Rædersgade og Allegade i Horsens. Den centrale del af byen var præget af afspærringer og en stærk tilstedeværelse af Sydøstjyllands Politi, mens de undersøgte det mistænkelige forhold.


Tæt på borgerne

Klokken 19.10 informerede Sydøstjyllands Politi offentligheden om, at de var på stedet for at undersøge. Selvom det medførte gener for de lokale, understregede politiet vigtigheden af at følge deres anvisninger og vise respekt for de betjente, der arbejdede i området.


Isoleret hændelse

Senere på aftenen, kl. 21:11, gav politiet en yderligere opdatering, hvor de bekræftede, at de fortsat var i området og ville være det i noget tid endnu. De beroligede dog offentligheden med, at der var tale om en isoleret hændelse, og at de ikke forventede, at situationen ville eskalere yderligere.


Afspærringen ophævet

Klokken 22:26 blev det meddelt, at politiet havde ophævet afspærringen på Allegade og Rædersgade. Selvom afspærringen var ophævet, fortsatte politiet deres arbejde i området og bad fortsat borgerne om at respektere eventuelle resterende afspærringer og henvisninger på stedet.


Den nøjagtige natur af det mistænkelige forhold er endnu ikke blevet bekræftet af politiet. Undersøgelserne fortsætter, og yderligere oplysninger forventes at blive frigivet i de kommende dage.

 
I forbindelse med sagen skulle der angiveligt være tale om en person som  er blevet stukket med en kniv på Svanes Torv i Horsens. 
 

34-årig mand sigtet for drabsforsøg

En 34-Årig mand fra Horsens er blevet sigtet for drabsforsøg på en 42-Årig mand som var  blevet stukket flere gange i brystet.

på trods af de mange knivstik er manden udenfor livsfare.