22/09-23 Kraftig Brand i Erhvervsbygning Ved Pandrup: Ingen Tilskadekomne

FOTO – Arkivfoto

Nordjyllands Politi og Beredskab på stedet for at kontrollere situationen

Fredag aften blev der meldt om en kraftig brand i en erhvervsbygning på Pilevej ved Pandrup. Nordjyllands Politi og Nordjyllands Beredskab er til stede på brandstedet. Der arbejdes intenst på at få branden under kontrol, og indtil videre er ingen tilskadekommet, oplyser Nordjyllands Politi på det sociale medie X

 

Yderligere Assistance Indkaldt

På grund af brandens omfang har brandvæsenet tilkaldt yderligere assistance fra station Aabybro, der har leveret en sprøjte og en tankvogn. Station Sindal har også bidraget med en tender. Den ekstra bistand er nødvendig for at kunne håndtere den store mængde vand, der kræves for at bekæmpe branden.

 

Henstilling fra Politiet

Nordjyllands Politi har udsendt en henstilling til alle borgere om at holde sig væk fra stedet. Dette er vigtigt for at sikre borgernes sikkerhed samt for at give beredskabsstyrkerne den plads og tid, der er nødvendig for at få situationen under kontrol.

500 meters sikkerhedsafstand til brandstedet

Klokken 22.02 oplyser Nordjyllands Politi på det sociale medie X at, Brandvæsen og politi arbejder stadig på stedet og der er oprettet en 500 meters sikkerhedsafstand til brandstedet idet der formentlig opbevares et større antal gasflasker på stedet.

Politiet henstiller stadig alle nysgerrige til at forlade området for egen sikkerhed.

Nordjyllands politi oplyste også at, 3 ejendomme inden for sikkerhedsafstanden er blevet evakueret og har taget ophold hos naboer/bekendte. Brandvæsnet arbejder på brandslukningen.

 

Klokken 22.11 bliver der oplyst at, brandvæsnet har fået styr på gasflaskerne på stedet og er igang med at bekæmpe branden.

Sikkerhedsafstanden er indsnævret til vejen og selve ejendommen.