27/09-23 Person anholdt ved ejendom uden for Dalmose

FOTO – ARKIVFOTO

 

OPDATERING – Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis døgnrapport oplyser den følgende at,  Politiet har tidligt onsdag morgen været på en ejendom lidt uden for Dalmose. Klokken 4.10 indløb en anmeldelse om en mand på stedet havde skydevåben, og klokken 6.21 anholdt politiet en 54-årig mand. Ingen er kommet noget til, og politiet skal i løbet af dagen undersøge ejendommen. Den anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om skydevåben og fremstilles i grundlovsforhør senere onsdag. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afvikles for lukkede døre.

Tidlig morgenaktion

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rykkede onsdag morgen ud til en ejendom beliggende uden for Dalmose som resulterede i anholdelse af en person, hvilket politiet bekræftede klokken 08.24 på det sociale medie X.

 

Hændelsen under efterforskning

Detaljerne omkring den konkrete hændelse, der førte til politiets tilstedeværelse samt den efterfølgende anholdelse, er fortsat sparsomme. Politiet har endnu ikke oplyst, hvad der har fundet sted på ejendommen, eller hvad den anholdte person mistænkes for.

 

Yderligere undersøgelser i gang

Politiet er i øjeblikket til stede ved ejendommen for at foretage yderligere undersøgelser i relation til hændelsen.