15/11-23 Alvorligt færdselsuheld spærrer Karsholtevej: Politi og Redning på stedet

FOTO: Arkivfoto

 

!! Opdatering !! – Klokken 18.57 kunne  Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyse at,  Karsholtevej er nu åben for trafik igen efter færdselsuheldet

 

Uheldet og Nuværende Situation

Onsdag eftermiddag blev Karsholtevej, beliggende cirka en kilometer vest for Dianalund, scenen for et alvorligt færdselsuheld, der involverede to biler. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræftede gennem det sociale medie X kl. 16.31, at de var til stede på ulykkesstedet. Som en direkte konsekvens af uheldet er vejen blevet helt spærret, og politiet har opfordret bilister til at finde alternative ruter.

 

Skadernes Omfang

Politiet har videre oplyst, at ulykken har resulteret i alvorlige skader for føreren af den ene bil. På grund af skadernes alvor er der blevet rekvireret en lægehelikopter til stedet. De pårørende til den alvorligt tilskadekomne person er blevet underrettet om situationen.

 

Efterspillet og Vejens Tilstand

Ved 17-tiden kunne politiet yderligere oplyse, at vejen vil forblive spærret i nogle timer, idet en bilinspektør er blevet rekvireret til at undersøge ulykkesstedet nærmere. Dette er standardprocedure i tilfælde af alvorlige færdselsuheld, da en sådan undersøgelse kan bidrage til at klarlægge årsagen til ulykken og eventuelt bidrage til fremtidige forebyggende tiltag.

 

Opfordring til Bilister

I mellemtiden appellerer politiet til bilisterne om at udvise tålmodighed og omtanke ved valg af alternative ruter. Det understreges, at omkørsler kan være nødvendige for at undgå yderligere forstyrrelser i trafikken og sikre en sikker passage for redningstjenesterne på og omkring ulykkesstedet.