16/11-23 Brand på Konsul Jensens gade i Horsens

FOTO – freelancefotografer.dk

 

Horsens, d. 16/11-23 – Torsdag eftermiddag blev Sydøstjyllands Brandvæsen kaldt ud til en brand i en etageejendom på Konsul Jensens Gade i Horsens. Brandvæsenet reagerede prompte på meldingen om brand, der kom ind kl. 15:31, og deres indsats har betydet, at situationen hurtigt blev under kontrol.

Brandvæsenets hurtige respons

Da meldingen om branden kom ind kl. 15:31, rykkede Sydøstjyllands Brandvæsen straks ud til Konsul Jensens Gade. Ifølge oplysninger fra brandvæsenet blev branden lokaliseret til et teknikrum i etageejendommen. Klokken 15:56 kunne brandvæsenet via det sociale medie X meddele, at de havde fået situationen under kontrol.

Mindre brand slukket

Branden, der opstod i teknikrummet, var heldigvis af mindre omfang, og brandvæsenets hurtige indsats sikrede, at den blev slukket effektivt. Ingen personer kom til skade som følge af branden.

Hjælp med udluftning og følgeskadeservice

Selvom branden var slukket, var der stadig behov for yderligere assistance. Brandvæsenet hjalp med at lufte ud i ejendommen for at fjerne røg og skadelige dampe. Derudover blev følgeskadeservice rekvireret for at vurdere eventuelle skader på ejendommen som følge af branden.