18/11-23 Større uheld på Rute 16 Hillerødmotorvejen

FOTO – Google Maps

 

!! Opdatering !! – Klokken 09.56 kunne vejdirektoratet oplyse på det sociale medie X, at Rute 16 mellem Værløse og Farum nu er genåbnet.

 

Morgenkaos på Hillerødmotorvejen

Lørdag morgen den 18. november 2023 blev pendlerne på Rute 16 Hillerødmotorvejen mødt af en uventet og betydelig trafikudfordring, da en større ulykke indtraf. Vejdirektoratet informerede om hændelsen på deres sociale medie X kl. 07.27, hvor de meddelte, at motorvejen var spærret for trafik i retning mod Farum ved Værløse. Årsagen til spærringen var et større uheld, der havde fundet sted på Fiskebækbroen.

 

Ukendt tidsramme for genåbning

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at fastslå, hvornår Hillerødmotorvejen vil blive genåbnet for trafik. Vejdirektoratet har ikke kunnet give en præcis tidsprognose, hvilket kan skabe forsinkelse blandt de rejsende, der er strandet på vejen eller på vej til deres destinationer.

 

Redningsindsats på stedet

Frederiksborg Brand og Redning rykkede også ud til ulykkesstedet for at bistå med redningsarbejdet. Kl. 07.30 oplyste de, at Station Farum var ankommet til Hillerødmotorvejen for at håndtere trafikuheldet. For at tackle situationen blev der også kaldt assistance fra Ballerup, hvor en redningskran blev sendt til stedet.

 

Flere køretøjer involveret

Ulykken på Fiskebækbroen involverede flere køretøjer, der var blevet indblandet i sammenstød. Som følge af ulykken blev broen totalt spærret af, hvilket yderligere forværrede trafiksituationen. På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om skader på personer eller omfanget af materielle skader.

Pendlerne på Rute 16 Hillerødmotorvejen opfordres til at finde alternative ruter og holde sig opdateret på situationen via Vejdirektoratets officielle kanaler og trafikinformationssystemer. Det anbefales også at undgå området omkring Fiskebækbroen, indtil vejen genåbnes, for at undgå unødig forsinkelse og risiko for yderligere trafikuheld.