20/11-23 Uheld Lukker E47 Sydmotorvejen nær Rødby

FOTO: Google Maps

 

Uheld fører til Lukning af E47 Sydmotorvejen

Motorvej Spærret – En trafikulykke har ført til lukningen af E47 Sydmotorvejen fra Maribo mod Rødby mellem afkørslerne <49> Holeby og <50> Rødbyhavn. Uheldet kan skabe betydelig trafikforstyrrelse i området, med nødtvunget omdirigering af trafikken.

 

Trafikken Ledes Om

Omdirigering af Trafikken – Trafikanter, der normalt benytter denne del af motorvejen, er blevet opfordret til at søge alternative ruter. Vejdirektoratet har indført omkørsel fra afkørsel <49> Holeby, for at mindske trafikophobningen og sikre en smidig trafikafvikling under genopretningen.

 

Genåbning Forventet i Nattetimerne

Genåbning i Sigte – Vejdirektoratet oplyste mandag aften klokken 23.29 på det sociale medie X, at motorvejsstrækningen forventes genåbnet i løbet af natten