05/12-23 Politi efterforsker mistænkeligt forhold ved Faxe Ladeplads

FOTO: Arkivfoto

 

!! OPDATERING FRA POLITIETS PRESSEMEDDELSE !!

Mand fundet død på adresse i Faxe Ladeplads

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har dagen igennem foretaget undersøgelser i forbindelse med et mistænkeligt forhold på en adresse på Svend Gøngesvej i Faxe Ladeplads.

 

Der er blevet fundet en afdød person, som med stor sandsynlighed er identisk med en mand, der tilbage i august blev efterlyst. Identiteten er dog ikke endelig fastslået. De pårørende til den efterlyste er underrettet.

 

Der er i forbindelse med de indledende undersøgelser anholdt en mand, som politiet lige nu afhører nærmere.

 

– Ud fra vores indledende efterforskning og undersøgelser kan det ikke udelukkes, at der kan være tale om en forbrydelse. Derfor har vi sat en intensiv efterforskning i gang for at afdække hændelsesforløbet, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson.

 

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have observeret mistænkelig aktivitet i området omkring Svend Gøngesvej i Faxe Ladeplads de seneste måneder. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Politiet har ikke yderligere oplysninger, men melder mere ud, når det er muligt.

 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på sagen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har iværksat en undersøgelse af et mistænkeligt forhold i Faxe Ladeplads, hvor en del af Svend Gøngesvej er blevet afspærret. Dette blev annonceret på det sociale medie X klokken 12.09 i dag.

 

Ingen grund til utryghed

Ifølge politiets oplysninger er der ingen grund til, at beboerne i området skal føle sig utrygge. De har ikke givet nærmere information om karakteren af det mistænkelige forhold.

 

Langvarig efterforskning

Arbejdet ved Svend Gøngesvej forventes at fortsætte i resten af dagen. Politiet har ikke udsendt yderligere kommentarer eller oplysninger vedrørende efterforskningen på nuværende tidspunkt.