05-01-24 Efterlysning af vidner til hærværk begået i Brædstrup

BILLEDE/ARKIV FOTO

Sydøstjyllands Politi har i december og januar modtaget to anmeldelser om hærværk begået i aktivitetsparken i Brædstrup. Anmeldelserne tages meget alvorligt, og politikredsen efterlyser nu vidner, der kan have set noget.

Den første hærværkssag stammer fra natten mellem d. 21. og 22. december 2023, hvor der blev begået hærværk mod en Shelter i aktivitetsparken i Brædstrup. Her blev der sat ild til shelteren, som brændte helt ned. 

Den anden hærværkssag stammer fra natten mellem d. 3. januar og den 4. januar 2024, hvor der blev begået hærværk mod Udeskolen i aktivitetsparken. Her blev der blev sat ild til trækonstruktionen, og Udeskolen blev kraftig beskadiget.

’Sydøstjyllands Politi efterforsker nu de to sager om hærværk, og det kan ikke udelukkes, at der er en sammenhæng mellem de to hændelser,’ udtaler vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer: ’Politiet er i tæt dialog med Horsens Kommune og har stor fokus på hændelserne i vores fælles tryghedsskabende indsats i lokalområdet i Brædstrup.’ 

Efterlysning af vidner
Har du oplevet noget mistænkeligt omkring aktivitetsparken i de seneste uger og særligt i de to nævnte tidspunkter, så vil Sydøstjyllands Politi meget gerne høre fra dig. Har du informationer, der kan hjælpe os til at opklare de to sager, så kontakt os venligst via 1-1-4.

Det skriver Sydøstjyllands Politi.

Andre har også læst 22/12-23 BRAND VED AKTIVITETSPARKEN I BRÆDSTRUP