17/01-24 Lillebæltsbroen spærret i vestgående retning

FOTO: Google Maps

 

Onsdag morgen klokken 07.40 oplyste Fyns Politi på det sociale medie X at de i øjeblikket er tilstede på Lillebæltsbroen, hvor der har været et materielt færdselsuheld i vestgående retning. Trafikken glider langsomt lige nu. Politiet arbejder hårdt på at få åbnet alle vejbaner hurtigst muligt. 

 

Klokken 07.49 kunne Fyns Politi oplyse at de har været nødt til at spærre broen i vestgående retning, så de kan få fjernet nogle køretøjer fra broen. 

 

OPDATERING – 08.29 Fyns Politi oplyste at, arbejdet med at få ryddet broen skrider fremad. Politiet mangler nu kun at få fjernet ét køretøj fra broen.

Vejdirektoratet kommer og salter på broen for at skabe bedre kørselsforhold. Politiet forventer at kunne åbne broen, så snart det sidste køretøj er fjernet.

 

Politiet opfordre alle bilister på vej fra Jylland mod Fyn til at, kør udenom afkørsel 58B – lige efter Lillebæltsbroen grundet En lastbil som ikke kan komme op af afkørslen og spærre nu for at trafikken kan afvikles. Der opfordres til at Bruge afkørsel 58A længere fremme.