09/02-24 Politiaktion på Palle Juul-Jensens Boulevard: Ingen i fare

FOTO: SPOTFOTO

 

Østjyllands Politi bekræfter: Situationen er under kontrol efter anmeldelse.

I et opslag på det sociale medie X har Østjyllands Politi i dag informeret om deres tilstedeværelse på Palle Juul-Jensens Boulevard. Dette sker i kølvandet på en anmeldelse, som blev modtaget tidligere på dagen. Politiet har efterforsket sagen på stedet og ønsker nu at berolige offentligheden med, at der ikke har været nogen i fare, og at det er sikkert at færdes i området.

Effektiv politiindsats sikrer ro

Med hurtig respons på anmeldelsen sikrede Østjyllands Politi, at situationen blev håndteret professionelt og effektivt. Detaljerne omkring den specifikke anmeldelse er ikke blevet offentliggjort, men politiets tilstedeværelse og efterforskning på Palle Juul-Jensens Boulevard var en direkte følge af denne. Målet var at sikre, at alle borgere i området kunne føle sig trygge.

Bekræftelse på sikkerhed

Politiet understreger nu, at der efter deres undersøgelse ikke er nogen trussel mod personer i området, og at borgere trygt kan fortsætte deres daglige gøremål uden bekymring

Klokken 19.47 oplyser Østjyllands Politi på mediet X følgende: Opfølgning: Østjyllands Politi har tidligere på dagen assisteret AUH med at føre en sårbar person tilbage til AUH, som havde forskanset sig i nærheden.