21/02-24 Færdselsuheld på Midtjyske Motorvej Resulterer i Brand og Trafikale Udfordringer

FOTO: ULF-FOTO.DK

FOTO: Rs-Pressefotos

 

Onsdag morgen den 21. februar 2024 indtraf der et færdselsuheld på Rute 18, Midtjyske Motorvej, mellem Vejle og Herning. Uheldet skete specifikt mellem afkørsel 6, Tørring, og afkørsel 7, Hærvejen, hvilket resulterede i en lastbilbrand.

 

Sydøstjyllands Politi rapporterede hændelsen klokken 09.06 og bekræftede, at der ikke er rapporteret om personskader som følge af uheldet. Ulykken har medført spærring af motorvejen i begge retninger, dog er et spor holdt åbent i østgående retning for at lette trafikken en smule.

 

Politi og redningstjeneste er til stede på ulykkesstedet, hvor de arbejder på at rydde op efter hændelsen og genåbne vejen for trafik i begge retninger. Der er endnu ikke angivet en specifik tidshorisont for, hvornår trafikken kan forventes at flyde normalt igen.

 

Myndighederne opfordrer bilister til at følge med på trafikinformation for opdateringer og om muligt finde alternative ruter.

 

Klokken 10.34 oplyste Sydøstjyllands Politi at, der er åbnet en vognbane i begge retninger. Motorvejen vil dog periodevis være helt afspærret i forbindelse med bjærgnings- og oprydningsarbejdet. Arbejdet forventes at pågå indtil midt på eftermiddagen.