23/02-24 Person alvorligt kvæstet efter uheld

FOTO: Google Maps

 

trafikuheld på E18 i det centrale Töcksfors

Fredag eftermiddag blev Politi og Redningsmandskabet tilkaldt til en alvorlig trafikulykke på E18 i det centrale Töcksfors, hvor to personbiler var involveret i et trafikuheld. Ifølge en pressemeddelelse fra politiregion Bergslagen, som blev offentliggjort klokken 13.54, er i alt fem personer blevet involveret i ulykken.

 

Redningspersonale ankom hurtigt til stedet og iværksatte indledende medicinske foranstaltninger for de involverede. Ulykken medførte, at trafikken blev lukket i én retning for at give plads til redningsarbejdet.

 

Klokken 14.19 oplyste politiet, at en af de involverede personer var alvorligt kvæstet. En lægehelikopter fra Norsk ambulancehelikopter blev tilkaldt til ulykkesstedet for at sikre hurtig medicinsk intervention.

 

Opdatering kl 16.14

Et involveret køretøj har en fører og en passager. Det andet køretøj har en fører og to passagerer. En af passagererne i køretøjet af tre personer dør i ulykken, personen er norsk statsborger. Pårørende er underrettet.

Politiet har indledt en forundersøgelse under rubrikken uagtsomhed i færdsel. De involverede køretøjer vil blive beslaglagt. Der vil blive foretaget en teknisk undersøgelse på ulykkesstedet og i forbindelse hermed vil UAS også blive brugt. Den foreløbige undersøgelse kan fastslå årsagen til ulykken.

 

 

 

Kilde: polisen.se