02/03-24 Politiet leder efter 10-årige

Foto: Syd og Sønderjyllands politi.

Syd og Sønderjyllands politi oplyser på det sociale netværk X (Twitter red) at man leder efter 10-årige dreng fra Grimstrup i Esbjerg Kommune. Politiet skriver “Vi savner den 10-årige dreng Frank Jensen, som i dag ca. kl. 13 til fods har forladt Egekratskolen i Grimstrup. Han beskrives som lille af sin alder og var i dag iført en grøn jakke, gul trøje (se foto), grå joggingbukser og kondisko mrk. Fila. Medbragte en sort taske #politidk” Hvis man ved noget kan politiet kontaktes på telefon 114. Del gerne artiklen i lokalgrupper så han kan komme hjem til sin familie.

Opdatering

Syd- og Sønderjyllands Politi fandt fredag aften den 10-årige dreng, der har været eftersøgt siden fredag klokken 13, hvor han havde forladt sin skole.

Den 10-årige dreng er i god behold og har ikke lidt overlast. Drengen blev fundet hos en ven af familien.

”Vi er meget glade for at have fundet drengen i god behold og kan berolige borgerne i området. Der er ingen grund til utryghed”, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker nu sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder og har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere kommentarer i øjeblikket.