11/03-24 HJALLERUP – 13-årig pige dræbt

FOTO: Arkivfoto

Nordjyllands Politi oplyste mandag aften klokken 22.41 at de er massivt til stede i Hjallerup, hvor de efterforsker et mistænkeligt forhold.

Klokken 00.06 oplyste Nordjyllands Politi i en pressemeddelse at, Nordjyllands Politi modtog mandag aften klokken 22:10 et alarmopkald via 112, angående et forhold i Hjallerup. Ved patruljerne og ambulancens ankomst fandt man en svært tilskadekommen 13-årig pige, som kort efter blev erklæret død på stedet.

To mistænkte – en ung kvinde og en ung mand – blev pågrebet kort efter og Nordjyllands Politi mistænker de to personer i sagen.

Nordjyllands Politi er talstærkt til stede i området omkring varmeværket og Idræts Alle, hvor massive undersøgelser pågår. Politiet beder alle holde sig fra området og følge politiets anvisninger.

De pårørende er underrettet.

Alle oplysninger i sagen skal gå til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Nordjyllands Politi har for nuværende ikke yderligere kommentarer.

Opdatering politiet har anholdt en 17-årig ung mand, samt en 13-årig pige.

Leder af politiets efterforskning, fungerende vicepolitiinspektør Mads Hessellund, Nordjyllands Politi udtaler:
”Vi ved at der er en relation mellem den dræbte og de to anholdte, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke udtale os om motivet for drabet. Vi kommer til at undersøge sagen til bunds og afdække hele hændelsesforløbet – før, under og efter.”

Kilde: Nordjyllands Politi – Politi.dk