02/04-24 Knivstikkeri ved FGU i Kastrup

FOTO: Arkiv

Københavns Politi bekræfter, at en mand er blevet stukket med en kniv på uddannelsesstedet FGU i Kastrup. Hændelsen blev rapporteret kl. 14.53 tirsdag via mediet X. Den sårede er blevet kørt til behandling, og pårørende er underrettet. Nærpolitiet er til stede for at samarbejde med personalet og tale med forældre. Der er ingen yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Klokken 15.16 blev der oplyst at der er ikke nogen anholdte i sagen, men Politiet har en klar formodning om, hvem der kunne være gerningsmand. Ham leder Politiet efter nu, og Politiet opfordrer til, at han melder sig selv

 

Ifølge Københavns Politi har den mistænkte gerningsmand til knivstikkeriet på FGU i Kastrup har meldt sig selv til politiet. Han forventes fremstillet i Dommervagten i morgen. Oplyste de klokken 22.49 via mediet X