20-04-24 TÆT TRAFIK I RANDERS FORVENTES I FORBINDELSE MED BILTRÆF

Hvis du i løbet af lørdag den 20. april har planer om at tage en køretur gennem Randers, kan du allerede godt nu forberede dig på, at turen med stor sandsynlighed vil komme til at tage længere tid end normalt.

Årsagen er, at der i tidsrummet fra kl. 14.00 til kl. 20.00 i den nordlige del af byen vil blive afholdt et større arrangement med forventet deltagelse af flere tusinde mennesker, som alle deler en fælles interesse for biler.

Biltræffet afholdes på køreteknisk anlæg på Jomfruløkken i Randers NØ, og derfor forventer Østjyllands Politi også store trafikale udfordringer i særligt den nordlige del af byen. Arrangementet forventes dog at skabe trafikale udfordringer i hele Randers-området, herunder især på de store indfaldsveje mod byen.

”Vi ved af erfaring, at mange mennesker fra rundt omkring i ind- og udland har interesse i at deltage i disse biltræf, og derfor er vi også meget opmærksomme på de trafikale udfordringer, som vi på lørdag forventer i og omkring Randers by,” siger politikommissær Amrik Chadha fra Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man kører i god tid og følger den anbefalede rute til arrangementet samt vores anvisninger på stedet, og at man overholder færdselslovens bestemmelser.

Kilde Østjyllands Politi.