14/05-24 Alvorlig Ulykke Lukker Rute 34 Ved Skive

FOTO: Arkiv

Rute 34 Herningvej er spærret i begge retninger mellem rundkørslen ved Rute 26 Ringvej Syd og Præstevejen i Estvad syd for Skive.

 

Årsagen er en alvorlig ulykke, rapporterer P4 Trafik på mediet X. Politiet forventer, at vejen vil være spærret indtil midt på eftermiddagen.

 

Trafikanter opfordres til at finde alternative ruter.

 

OPDATERING  14.12  – En 63-årig mand fra Mors har mistet livet, da han af uvisse årsager kom over i den modsatte side af vejen og kørte frontalt sammen med en lastbil. Politiet forventer, at vejen vil være spærret indtil midt på eftermiddagen. De pårørende er underrettet. ydeligere infomation, En kvindelig passager i personbilen blev fløjet til hospitalet i Skejby, men er uden for livsfare. Lastbilchaufføren er uskadt. Oprydningsarbejdet på stedet forventes at vare nogle timer endnu.