15/05-24 Kemikalieudslip på Hattingvej i Horsens: Redningsmandskab på stedet

FOTO: Beredskabdk.dk // 112-Melding

 

Horsens, 15. maj 2024Sydøstjyllands Brandvæsen, Præhospitalet og Sydøstjyllands Politi er til stede på Hattingvej i Horsens i forbindelse med en anmeldelse om et større kemikalieudslip. Situationen håndteres af de relevante myndigheder, og der arbejdes på at sikre området.

 

Opdatering kl. 15.02: Sydøstjyllands Brandvæsen meddeler, at de stadig er til stede ved en virksomhed på Hattingvej, hvor der er spildt brandfarlig væske. Udslippet er under kontrol, men væsken kræver forsigtig håndtering, hvorfor indsatsen forventes at vare et stykke tid.

 

Opdatering kl. 18.47: Sydøstjyllands Brandvæsen informerer, at de fortsat er til stede. Beredskabsstyrelsen er rekvireret med ekstra pumpekapacitet. Der er endnu ingen tidshorisont for afslutning af opgaven.

 

Opdatering kl. 23.31: Sydøstjyllands Brandvæsen oplyser, at de snart afslutter opgaven på Hattingvej.

Op til 30 brandfolk, heraf 8 fra Beredskabsstyrelsen, samt 2 slamsugere har været involveret.

Samarbejdspartnere fra SydøstjyllandsPoliti  og Region_Midt, Beredskabsstyrelsen Kemi og Miljøvagt har også været involveret eller stand-by.