18/11-23 Brand på Lærkevej i Bjerringbro


BJERRINGBRO – Lørdag eftermiddag blev en ellers rolig weekend i Bjerringbro brudt af sirener, da Midtjysk Brand og Redning blev kaldt ud til en brand på Lærkevej i Sønderbro. Kl. 16.38 modtog brandvæsnet meldinger om en brand i en villa, hvilket udløste en hurtig og effektiv reaktion fra brandvæsenet.

 

Hurtig Reaktion og Samarbejde

Da brandvæsnet ankom til stedet, blev der iværksat en hurtig og effektiv indsats for at få branden under kontrol. Takket være brandvæsenets hurtige reaktion og professionelle håndtering, blev branden hurtigt begrænset.

 

Oprydningsarbejde og Efterslukning

Omkring klokken 19.10 var branden så godt som slukket, og brandvæsnet kunne påbegynde oprydningsarbejdet. Der blev foretaget en grundig efterslukning for at sikre, at alle gløder var slukket, og at der ikke var risiko for, at branden kunne blusse op igen.