19-11-23 Politiopbud i Randers

OPDATERING – Ifølge Østjyllands Politi døgnrapport – Østjyllands Politi fik søndag kl. 19.50 en anmeldelse om et muligt knivstikkeri på Hobrovej i Randers. Flere patruljer kørte til stedet, men da de kom frem, var der ingen personer på stedet. 

Der var flere blodspor i nærheden, og politiet afspærrede et mindre område, mens der blev sikret spor på stedet. 

Ud fra den indledende efterforskning fik Østjyllands Politi mistanke om, at en af de involverede i episoden var en 21-årig mand, og han blev senere på aftenen fundet på en adresse i Randers. 

Han havde nogle sår i ansigtet og blødte, men han var ikke kommet alvorligt til skade, og der var umiddelbart ikke noget, der indikerede, at han eller andre skulle have været udsat for knivstikkeri.  Formentligt har han været involveret i en form for slagsmål. 

Den 21-årige var ikke videre samarbejdsvillig i forhold til at fortælle, hvad der var sket, og Østjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere. 

 

 

 

Søndag aften blev politiet kaldt til Hobrovej i Randers. Politiet har afspærret flere områder ved Hobro i Randers hvor de arbejder med hunde og er igang med at afsøge området. Hvad de leder efter er endnu uvist. Vi følger naturligvis sagen tæt