21/11-23 Uheld på Helsingørmotorvejen Skaber Kø: To Biler Impliceret

FOTO: Google Maps

 

Opdatering – Klokken 08.46 kunne DR P4 oplyse at, der er nu igen fuldt farbart ved uheldet på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem 14 Nærum og Lærkerede sydgående. Bilerne er rykket i nødsporet, og den lange kø kan nu afvikles

 

Uheldets Omfang og Sted

Tirsdag morgen den 21. november 2023 blev trafikanter på Helsingørmotorvejen mødt med en udfordring. Omkring klokken 08.25 indløb der rapporter om et trafikuheld på motorvejen i sydgående retning. Ifølge oplysninger fra DR P4 på det sociale medie X, har uheldet fundet sted mellem afkørsel 14 Nærum og Lærkerede.

 

To Biler og Redningsarbejde

DR P4 oplyser, at to biler er involveret i uheldet, og begge holder i det venstre spor. Dette har medført en betydelig trafikophobning, da kun et begrænset antal spor er tilgængelige for trafikken. Redningstjenester er på vej til stedet for at bistå de involverede og rydde motorvejen.